Hjem » Ukategorisert » Små ting som har store betydninger

Små ting som har store betydninger

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

Vi bruker ting hver eneste dag, men det er ikke sikkert at vi vet hvorfor de tingene vi bruker har en slik utforming. I og med vi mange ganger ikke vet, er det ikke sikkert at vi bruker produktet til dens tiltenkte formål. 

 • weirdpurposes-02Spaghettiskje
  Alle vet at de klørne på kanten av en spaghettiskje er for å gripe bedre tak i spaghettien, men få vet hva er hullet i midten er til. Mange av oss trodde bare at det er å bruke til å tømme overflødig vann eller saus, men få vet at egentlig skal hullet brukes til å måle mengde av tørr pasta til en porsjon. 
 • De små mystiske pakker
  weird-purposes-3.jpgVi alle er kjent med de små kiselgel-pakkene som følger med de tingene vi kjøpte for å ‘bevare friskheten’, fordi det står på den lille pakken. Vet du hvordan fungerer denne lille pakken for å beskytte produktet? Silikagel er et tørkemiddel, og dens evner er å suge fuktighet ut av omgivelsene. Så tar vare på disse pakkene på et trygt sted neste gang og sette dem på det steder som trenger å holdes tørt. 
 • x_tdy_tov_style_jeansrivet_170816-newEkstra støtte på jeans
  Da Levi Strauss laget sitt berømte jeans, var det problem at noen steder lett ble revet i stykker. De knappene er blitt strategisk plassert på de steder for å hindre slitasje. 
 • Nyttig hull
  gryter.jpg
 • De fleste gryter og panner med håndtak i dag har et hull i enden av håndtaket. Selvfølgelig det er laget for å henge opp grytene, men hullet har også et annet formål, å holde skjeer som brukes til omrøring. 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: