Hjem » fotografering » Fotokunst – Min første oppgave ‘Kropp i rom’ i analogt kamera i sort/hvit bilde

Fotokunst – Min første oppgave ‘Kropp i rom’ i analogt kamera i sort/hvit bilde

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

dsc_71531Min aller første oppgave på skolen etter noen forelesninger var “Kropp i rom” med analogt kamera. Det er mange, mange år siden jeg brukte et analogt kamera. Alt må styres manuelt, samt å fremkalle filmen og printe ut analogt. Dette er meget spennende og interessant, men samtidig veldig ukjent for meg. Det gikk kjempegalt med min første film. Den ble totalt ødelagt.

I og med jeg har vært borte på 3 ukes tid, var jeg ikke klar over hva oppgaven egentlig gikk ut på. Derfor tok jeg noen bilder som ikke stemte helt med oppgaven.

sorthvit049

sorthvit022

Jeg fikk beskjed om at i disse bildene var det for lite rom, og fikk lov til å utsatt leveringsfrist. Jeg tok nye bilder og denne gangen ble fremkallingen helt perfekt. Jeg tok bilder med forskjellige vinkler og valgt ut et av dem som jeg mente var det beste av dem.

1


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: