Hjem » Reiser » Reise – Tyskland – Bernkastel-Kues

Reise – Tyskland – Bernkastel-Kues

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

DSC_2420Tusen gikk videre til området hvor den beste tyske hvitvinen kommer fra – Bernkastel-kues. Her hadde vi vært tidligere med ungene da var små. Det jeg husker fra den turen var vingårdene oppe i fjellene. DSC_2317De var så imponerende og jeg husker fremdeles de fine omgivelsene her. Stedet, vingårdene og elva er akkurat det samme. De blir hverken eldre eller nedslitt. Vi overnattet denne gangen i et familiedrevet hotell litt utenfor sentrum, på andre siden av elva, på Hotel-restaurant Alt Cues. DSC_2294Selve bygningen er ikke ny, men med et meget rent og hyggelig rom. Du kan lese Arnes anmeldelse og flere bilder av hotellet her. Vi gikk et stykke fra hotellet ned til byen langs elva. Det var stille og rolig her. Mange som fisket, men ikke i en gjeng med mye røyk og prating. De satt stille og rolig spredt langs elva. Jeg tenker at i en verden som full av krig og terror rundt omkring, er det ren luksus å være i et slikt vakkert paradis. Når vi først var i vinsmakernes hovedkvarter, var vinsmaking et must. Noe av det vi smakte på tok vi også med oss hjem. 🙂

Les mer om anmeldelser og bilder


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: