Hjem » Anmeldelser » Anmeldelse: Hotel-Restaurant Alt Cues – Bernkastel, Tyskland

Anmeldelse: Hotel-Restaurant Alt Cues – Bernkastel, Tyskland

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

Bestiller du rom i siste liten, er det ikke alltid du har så mye å velge i. Denne gangen valgte vi Hotel-Restaurant Alt Cues. Et lite lite hotell som ligger ca 15 minutters spasertur til sentrum. Dette er et koselig familiedrevet sted med store rom i tradisjonell stil. Selv om rommet lå mot gaten, var det likevel så pass stille at vi fikk oss en god natt søvn.

Vi spiste også middag på Alt Cues. Denne delen av tyskland er sikkert ikke kjent for det mest kulinariske kjøkken. Vi spiste snitzel og entrecote som var tilberedt på tradisjonelt vis, med mye løk, salat og pommes frites. Middagens høydrpunkt var likevel vinen. Mosel rødvin var en høydare.

Av Arne Kjeldsen

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


2 kommentarer

  1. […] denne gangen i et familiedrevet hotell litt utenfor sentrum, på andre siden av elva, på Hotel-restaurant Alt Cues. Selve bygningen er ikke ny, men med et meget rent og hyggelig rom. Du kan lese Arnes anmeldelse og […]

    Liker

  2. […] denne gangen i et familiedrevet hotell litt utenfor sentrum, på andre siden av elva, på Hotel-restaurant Alt Cues. Selve bygningen er ikke ny, men med et meget rent og hyggelig rom. Du kan lese Arnes anmeldelse og […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: