Hjem » Bilder » Visit Oslo – Graffiti i Hausmanngata og Blå restaurant

Visit Oslo – Graffiti i Hausmanngata og Blå restaurant

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler


Vi var i Hausmannsgaten i går, samt at vi også var innom Mathallen på Vulkan og Blårestaurant. Jeg tok mange flotte bilder som jeg ikke har rukket å legge ut enda. Kaffen DSC_1210satt seg imidlertid i halsen da så i avisen i dag  tidlig kunne lese at en mann hadde blitt pågrepet av politiet etter at han hadde viftet med en skarpladet pistol utenfor restaurant Blå rett etter stengetid,  Hadde vi vært der til over midnatt ville jeg blitt nytelses journalist med førstehåndsbilder 🙂

DSC_1215Jeg er ikke stor fan av tagging. Stedene som har mye tagging ser nedslitt og rotede ut. Men graffitien i Hausmanngata og Blå restaurant var fine og satt et særpreg på stedet. Så, en vel organisert og planlagt graffiti i et spesielt område vil kunne være et varemerke for stedet, men så klart det skal ikke være for mange slike steder heller, da mister det selve meningen å være spesielt. Uansett, Blå restaurant området i Hausmanngaten er blitt en hip og urbant strøk. Absolutt et fint sted for både turister og lokale folk. Blir du trøtt av å gå langt, kan du ta en kopp kaffe og en matbit i det fine omgivelsen i det Blå 🙂

Snart blir jeg lommekjent i Oslo.

 


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: