Hjem » Ukategorisert » Vakre katastrofe! Trenger verden flere kvinner eller flere menn?

Vakre katastrofe! Trenger verden flere kvinner eller flere menn?

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

IMG_0640I følge data utgitt av Kinas nasjonale statistikkbyrå, var det i 2015 totalt 1.374.620.000 mennesker i fastlandskina. Det er en økning på 6,8 millioner fra året før. Den mannlige befolkning er på 704.140.000 og det er 33.760.000 flere menn enn kvinner. Denne ubalansen mellom kjønnene vil føre til at et stort antall menn blir legendariske “ungkarer”. Flere rapporter viser at Kinas “ungkarskrise” vil nå sin topp om fem år. Da kan det være at minst 30 millioner menn i gifteklar alder som  er “ungkarer”. Dette fenomenet er ikke forbeholdt Kina. Tar vi en rask titt på World statistic times, er det bl.a. disse landene som har flere menn enn kvinner: Qatar, De forente arabiske emirater, Oman, Bahrain, Kuwait, Saudi-Arabia, Bhutan, Vest-Sahara og India.

Det er også håp for alle ungkarer at det er fremdeles noen land som har flere kvinner enn menn. For kinesere kan de kun reise et steinkast unna til Hongkong-Kina, Georgia, Thailand eller Vietnam. Kanskje du treffer din fremtidige drømmekvinne der?

brudekjoleserie Honey

Annonse: Skreddersydde brudekjoler fra http://www.jyang.no Tlf. 22423000

Det var ganske god balanse mellom menn og kvinner i Europa, men det er fremdeles noen land som har flere kvinner enn menn. Disse er Latvia, Litauen, Ukraina, Russland. Man trenger ikke å gå over bekken og vann for å finne sin drømmekvinne!

I denne verden, uansett om det gjelder kjønn eller sjel, trenger man balanse. En slik maktbalanse kaller kineserne Yin Yang Teori. Mann og kvinne er forskjellige, men vi trenger hverandre. I et samfunn som ble drevet av bare kvinner eller bare menn kommer ikke til å fungere så godt. Man trenger begge kjønn som likeverdige partnere i et vel fungerende samfunn.

I en familie, trenger ungene også å være sammen med begge kjønn slik at de kan lære om manpower og womenpower. Jeg ønsker ikke å diskutere mer om problemer med overvekt av de ene eller andre kjønn. Jeg fant noen gøyale tegningen som litt morsomt viser forskjellen mellom menn og kvinner. Ta det med et smil!

Når han eller hun skal pakke:
pakke

Når han eller hun får en tekstmelding:

tekstmelding

Drømmepartner til han og henne:
drømmepartner

Gå på toalett på fest:
på toalett

Om morgenen:
om morgenen

Når han eller hun slår opp med sin kjæreste:
slår opp

Hvordan mann eller kvinne tenker om livet etter skilsmisse:
fantasi

Gjelder hårklipp:
hårklipp

Når han og hun leser en følelsesmessig beskjed:
følelsesmessig

Gjelder klær:
klær

Kilder:
Nasjonal statistikk byrå i Kina
Statistic times     


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: