Hjem » Reiser » En reise til USA – Washington DC og New York

En reise til USA – Washington DC og New York

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

DSC_0203

Washington DC

Det er ikke første gang jeg reiser til New York, men denne turen betyr mye for meg og jeg koste meg så mye. På denne lille tiden reiste jeg til Washington DC, Virgina and New York. En kombinasjon å være turist og besøke min slektning. Sightseeing, shopping, spiste god amerikansk biff og burger, samt danset salsa på coole steder. Jeg kommer ikke til å fortelle mer om turen, men legger ut noen av bilder fra denne uforglemmelig turen!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: