Hjem » Reiser » Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Lofoten

Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Lofoten

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

Vakre Lofoten

Vakre Lofoten

Vakre Lofoten

Vakre Lofoten

Vi reiste tidlig tirsdag morgen for å ta fergen som gikk kl 0600 fra Bodø til Lofoten. Etter ca. 4 timers båttur i kraftig nordavind, ankom vi Lofoten. Skjønne, idylliske Lofoten. Vi frydet oss i en slik skjønn natur som om vi befant oss midt inn i et maleri. Det rene luften, fiskelukt, lukten av havet. Se på de fine hvite sandstrendene, det grønne, klare sjøvannet, akkurat som i Syden! Det eneste forskjell var at det er litt for kaldt for å bade. Jeg turde ikke engang satt mine føtter i det kalde vannet. Disse opplevelsene var en del av belønningen for den smule slit vi hadde utsatt oss for for å komme hit.

Vakre Lofoten

Vakre Lofoten

I radio på vei til Lofoten kommenterte noen at alt er dyrt når man reiser i Norge. Det kan være dyrt å ha en opplevelsestur i Norge, men det som leveres må være av kvalitet slik at turistene føler at det er verdt prisen. Mange tenker sikkert at det er ikke så farlig, de kommer bare kun en gang. Det kan nok stemme at tilreisende kommer kun en gang, men du vet ikke hvor mange de kommer til å fortelle om turen. Håper at handelstanden her i Norge tenker langsiktig, og sammen får inn flere turister hit for å beundre vårt vakre land.

Del 3 kommer snart…

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


1 kommentar

  1. […] Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Trondheim – Bodø Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Lofoten Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land –Nordkapp 71º 10′ 21″ Fra Kirkenes […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: