Hjem » Reiser » Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Trondheim – Bodø

Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Trondheim – Bodø

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

I dag begynner vi på en to ukers lang biltur fra østlandet til Nordkapp. Vi bor i et vakkert land. Hvert år kommer mange turister fra Asia og resten av verden hit for å oppleve vårt vakre land. For en gang skyld skal vi reise land og strand for å beundre vakre Norge – med vår Toyota Rav 4.

Trondheim torg

Trondheim torg

Første stopp er Trondheim. Vi overnattet på P-hotell. Et stille og rolig hotell med utsikt til båthavnen. Rommet var rent og komfortabelt. Alt var bra bortsett fra brødet i frokostpakken som var litt for tørt. Men for slike som oss som har kjørt langt og som trenger et rolig sted å hvile, da var dette hotellet supert med hensyn til pris og lokasjon. Det var ikke så mange folk i sentrum på en søndagskveld selv om det var fint vær. Det var en utepaviljong midt på torget. Denne kunne vært fint å bruke til tango eller salsa! Oslo burde ha et slik sted siden det er mye mer livlig i vår kjære hovedstad.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Turen gikk videre. Vi kjørte forbi Steinskjer, Mo i Rana. Vi kjørte over Saltfjellet, og passerte Polarsirkelen. Det var kjempefint på fjellet med rest snø fra vinteren på fjellveggene. Arne og jeg beundret det vakre naturen, den er like vakker selv det var  grått vær. Vi kjørte langt i dag for å komme til Bodø. Vi gleder oss som unger for å se Lofoten.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Vi overnattet på Scandic Bodø etter å ha ankommet Bodø sent mandag kveld. Også her var det få mennesker i gatene og restaurantene hadde gjemt seg godt. Etter en stund fant vi en Peppes restaurant. Vi ble ikke imponert over maten vi fikk, men vi ble mett 😦 Vi ble vekket midt på natten av meget høy støy fra ungdommene i et hus rett over gaten. De spilte og festet nesten hele natten til 3-4 tida. Dette hotellet anbefalte vi ikke, dyrt, men ikke verdt prisen. Gulvet til baderommet var glovarmt at vi må ha på oss sko for å gå inn.

Her er første del av reisen. Det skal kommer del 2 Lofoten snart…


1 kommentar

  1. […] Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Trondheim – Bodø Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land – Lofoten Visit Norway – Norge rundt – Turist i vårt eget land –Nordkapp 71º 10′ 21″ Fra Kirkenes i Norge til Helsinki i Finland med bil […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: