Hjem » Mat » Beijing and og stekt and a la Lie

Beijing and og stekt and a la Lie

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

DSC_0762DSC_0774Kinesisk Beijingand er verdenskjent: delikat og velsmakende. Hele prosessen å lage god Beijingand er komplisert og tidskrevende. Jeg lager ikke Beijing and. Jeg lager stekt and på Lies måte. Litt enklere, velsmakende for en vanlig familie som ønsker å ha noe spesielt, noe godt. Jeg smurte anden med salt og pepper og lot den lufttørke i minst 6 timer. Satt den inn i ferdig oppvarmet ovn og stekte den i ca. 200 grader til den fikk en gylden farge. Tok den ferdigstekte anden ut av ovnen og avkjølte den.

DSC_0763Grønnsaker etter smak. Vanligvis bruker vi purreløk, gulrøtter og agurk. Lefser kan du kjøpe i en asiatisk butikk eller du kan også bruke vanlig potetslefse (lomper!) fra butikken. Lefser kan varmes opp med mikroovn.

DSC_0772Fjern beinene fra anden, og riv kjøttet i stykker. Legg gjerne skinn og kjøtt hver for seg. De som liker skinn kan ta skinn og de som ikke liker skinn tar kjøtt. 🙂 Rull kjøtt, grønnsaker i lefsen. Smak den sammen med Hoi sin saus. Jeg pleier å blande litt chili og plommersaus inn i min Hoi sin saus fordi jeg liker litt sterkt og syrlig smak.  Dette er kjempegod fingremat. Husk å vaske hendene før du kommer til bords!DSC_0778

Hjemmelaget yoghurtis med jordbærsmak! hel kongen!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: