Hjem » Reiser » “Skybroen” av glass i Chongqing, Kina

“Skybroen” av glass i Chongqing, Kina

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 71 andre følgere

Tidligere artikler

skybroen 7

skybroen 4Et flott prosjekt i Chongqing YunYang nærmer seg ferdigstillelse. Dette er et av verdens høyste konstruksjoner med glassbuet bro. Offisiell åpning av broen er satt til Mai 2015. Glassdelen i denne «glassbroen» er 26,68 meter lengre enn den verdensberømte «Grand Canyon skywalk». Denne «Skybroen» bygges på toppen av klippene 1123 meter over havet. Bredde på stien er på 3,4 meter,  og er 50 meter lang. Utforming av hele «skybroen» er som en blomst med to utsiktblader på begge sider. Selve Skybroen Kina 4glassbroen stikker ut i midten som en blomst. Hele broen skal lages av glass slik at turister kan se hver eneste plante og tre under klippen. Bare tanken på at jeg står midt ute i skyen får jeg til å skjelve. Jeg har stor respekt for de bygningsarbeidere som lager dette, og vil gjerne gi dem en stor applaus.

Det krever enormt mot å gå en runde på en slik «skybro» med glass. Våger du å ta denne utfordringen, ta du kontakt med meg. Jeg er flink til å organisere turer til Kina! Jeg skal gi deg en uforglemmelig reiserute i denne fabelaktige landet.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Annonse: Ballkjoler og selskapskjoler fra www.jyang.no Skreddersydd service Tlf. 22423000

Annonse: Ballkjoler og selskapskjoler fra http://www.jyang.no
Skreddersydd service
Tlf. 22423000


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: