Hjem » Ukategorisert » Tilbakeblikk på Oslo Operaball 2015!

Tilbakeblikk på Oslo Operaball 2015!

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

Operakonsert i Operaballet 2015

Operakonsert i Operaballet 2015

Nok en gang et vel overstått arrangement med over 500 deltagere. Stor takk til en sammensveiset ledelse bak arrangementet, artister, musikere og ikke minst alle festglade deltagere som har bidratt til en vellykket og minnerik dag. Jeg liker å bli fotografert og liker å fotografere. Å fange opp et motiv for det øyeblikket er vel så interessant som å fange folks øyeblikk. Denne gangen tok jeg med meg mitt kamera, og håper at vi har klart å fange opp de gode minnene for de fleste.

Operaball 2015

Operaball 2015

Det var fint vær denne kvelden. Varmt og tørt, absolutt godt å spasere fra Universitetets aula til festlokalet i Gamle Logen. Det var en fortryllende kveld vedat man først nøt musikalske innegg fra Norges fremste operasangene med bl.a. Caroline Christensen, Maija Skille, Petter Wulfsberg Moen og Yngve Andre Søberg (regissør), alt akkompagnert av Reza Aghamir. Det var ikke første gang jeg hørte fremføring av Yngve Andre Søberg og Reza, men jeg falt pladask for dem allerede ved første gang jeg hørte dem. Jeg tror jeg begynner å elske Opera!

Oslo Operaball 2015

Oslo Operaball 2015

 

 

 

Oppvisning av Akershus Slottdansere i Gamle Logen førte oss tilbake i tid. Med mange som kledde seg opp i kostymer med antikke klær fra gamle dager, følte jeg som om jeg var tilbake i fortiden! Det var så flott at det finner sted et slik arrangementet i Oslo, slik at man ikke behøver å reise så langt til Venezia eller Wien for å oppleve dette. Høres dette flott ut? Da har vi en vakker avtale lørdag den 6. februar 2016. Jeg gleder meg å møte alle vakre folk!

Reklame: Finn din ballkjoler fra www.jyang.no Tlf. 22 42 30 00

Reklame: Finn din ballkjoler fra http://www.jyang.no
Tlf. 22 42 30 00


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: