Hjem » Mat » Marokkansk middag – Kylling / lammekjøtt kombinere med frukt og grønnsaker

Marokkansk middag – Kylling / lammekjøtt kombinere med frukt og grønnsaker

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

DSC_0740

Jeg fortalte i forrige artikkel at maten i Marrakech er hovedsakelig tre typer: Kjøtt, grønnsaker laget i leirgryte, kjøtt, grønnsaker og frukt laget i leirgryte. samt grill mat. De bruker kun lam eller kylling. Deres mat er lett å lage, men det det tar tid. Dersom du bruker Marokkansk leirgryte,  må du passe på eller blir det fort brent, på grunn av skålen er veldig grunn og derfor ikke kan ha mye vann. Jeg liker spesiell den type med mye frukt i. Det gir mye smak. Arne har tatt med seg en marokkansk leirgryte hjem, men jeg likevel liker min kinesisk leirgryten. Jeg liker best å bruke de kinesisk ingredienser også 🙂

Jeg har prøvd å lage det marokkansk gryterett og det gikk greit. Legger ut oppskrift her til deg som ønsker å prøve selv. Liker du ikke frukt, kan du erstatte dem med grønnsaker, oliven, løk etter din smak.

Lam, kylling eller oksekjøtt etter ønsker
Poteter, gulrøtter
Plommer, epler, sviske og rosiner
Salt, pepper

Stabler kjøtt nederst, frukt og grønnsaker stabler opp som et fjell. Kokt opp og skrue ned varmen til den svakest og må koke til grønnsaker og kjøtt helt myk, må passe på og ha i vann ( jeg pleier å bruke kraft). Ha i salt og pepper før servering og servere med brød.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: