Hjem » Mat » Supper » Oksehalesuppe

Oksehalesuppe

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 70 andre følgere

Tidligere artikler

Jeg elsker alle slags supper. Det tar lang tid og man trenger litt tålmodighet å lage en god suppe. Det er fordel at du kan lage den dagen før når du har god tid, og spiser den dagen etter når du har dårlig tid. Innen en liten halv time kan du både varmer opp suppen og koker ferdig ris. Suppe er kjempe lett å lage. Du trenger ikke å ha mye kokekunnskaper for å lage gode suppe. Så prøv du også. Del gjerne dine erfaringer med oss eller rett og slett bare deler bildet av din suppe med oss.

Det beste for meg var å få vite at ungen min også elsker suppe. Nå som de har flyttet til egen hybel lager dem også suppe og de er kjempeflink til å lage den. Jeg er heldig som er blitt invitert til å spise suppe sammen med dem. Her er oksehalesuppe som min sønn har laget. Han brukte oksehaler, tomater, gullrøtter. Husk å ikke ha inn salt mens du koke suppe og skrue ned varmen til suppen blir litt tykk. Ha i litt salt før servering. Suppen smakte kjempe godt.

 


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: